Asiantuntijoiden ohjeet
Täältä löydät asiantuntijoidemme antamia ohjeita tuholaisten torjuntaan.
Täältä löydät asiantuntijoidemme antamia ohjeita tuholaisten torjuntaan.
Oletko kiinnostunut tehokkaasta hyönteisten torjunnasta jopa huokoisilla pinnoilla? Joten lue tästä, josta saat lisätietoja K-Othrine Partixista ja sen koostumuksesta, annostuksesta ja käytöstä.
Monille tuholaistorjujille tuttu ja merkittävä ongelma on saada rotat ja hiiret syömään levitettyä torjunta-ainetta. Rotat ja hiiret suhtautuvat epäilevästi uusiin ympäristöihin ja ruokaan, ja tämä asettaa haasteita niitä torjuttaessa.
Eläinsuojassa voi elää useampia kärpäslajeja. Huonekärpänen (Musca domestica) on niistä yleisin, mutta lamppukärpänen (Fannia canicularis) ja pistokärpänen (Stomoxys calcitrans) voivat myös elää eläinsuojissa.
Paperitoukka ja sokeritoukka sekoitetaan usein keskenään. Tässä saat tietoa näiden kahden erosta.
Eroon seinäluteista
Puhuttaessa varoajoista kyseessä ei ole ainoastaan itsemme suojaaminen tuotteita käytettäessä, vaan myös muiden ihmisten sekä lemmikkien ja kotieläinten turvallisuus.
Täältä löydät oppaan taistelemaan kaikkein vastustuskykyisimpiä rottia vastaan turvallisella, nopealla ja tehokkaalla tavalla.
Ammattilaisten käyttämistä hyönteisten torjuntatavoista tilojen sumutus on ehkä se, johon liittyy eniten epätietoisuutta. Kuitenkin tekniikka, jota käytetään sumutuksessa ja ULV laiteilla ei ole yhtään monimutkaisempaa kuin muissa tavallisimmin käytetyissä torjuntamenetelmissä.
Myrkyttömien syöttien käyttäminen rotta- ja hiirikannan valvontaan on hyväksi kaikille – paitsi itse tuhoeläimille. Se on edullinen ja tehokas keino ja ehkäisee myrkkyjen joutumista lasten tai muiden eläinten ulottuville.