Hyönteisten torjunta

K-Othrine® Partix - ammattimaiseen hyönteistorjuntaan

Torju monenlaisia hyönteisiä K-Othrine® Partixilla. Uusi Partix™ mahdollistaa hyönteisten torjunnan kaikilla pinnoilla, mikä takaa tasaisen ja vaikuttavan tuloksen joka kerta.

Print page

K-Othrine® Partix on innovatiivinen torjunta-aine, joka:

  • Torjuu tehokkaasti monenlaisia ryömiviä hyönteisiä, mukaan lukien luteet
  • Voidaan käyttää kaikentyyppisillä pinnoilla – myös huokoisilla pinnoilla, kuten puulla, kipsillä ja betonilla.
  • Aktiivinen jopa 12 viikkoa
  • Ei jätä tahroja tai hajuja

 

Dokumentoitu vaikutus

K-Othrine® Partix on hyväksytty ryömivien hyönteisten yleiseen torjuntaan, ja sen teho on osoitettu huonekärpäsiä, lutikoita, saksalaisia ja amerikkalaisia torakoita sekä ulkona ampiaispesiä vastaan. Korkea vaikutus johtuu siitä, että tuote pysyy aktiivisena jopa 12 viikkoa ja että se pysyy kaikenlaisilla pinnoilla.

K-Othrine® Partixin erityisessä koostumuksessa vaikuttava aine on integroitu noin 10 kertaa suurempiin ja kiinteämpiin hiukkasiin kuin perinteisissä koostumuksissa. Hiukkaset ovat niin suuria, että ne eivät katoa pinnan halkeamiin ja rakoihin, vaan laskeutuvat pinnalle, jolloin hyönteisten on helpompi päästä kosketuksiin tuotteen kanssa.

Lisäksi K-Othrine® Partixin hiukkaset kykenevät suojaamaan vaikuttavaa ainetta ympäristöolosuhteilta, mikä pidentää hiukkasten käyttöikää. Tuotteen vaikutus voi kestää jopa 12 viikkoa, mikä lisää mahdollisuuksia päästä eroon koko tuholaisongelmasta.

Alla olevassa mallissa näkyy K-Othrine® Partixin vaikutus yhden kuukauden kuluttua levittämisestä huokoisille pinnoille.

 

Oikea annostelu ja sekoittaminen

K-Othrine® Partix on annosteluystävällisessä pullossa, joka mahdollistaa tarkemman mittauksen kuin perinteiset pullot. Pakkauksen avulla voit annostella tuotteen suoraan pullon sisäänrakennettuun annostelukammioon. Näin vältät sekoittamasta enemmän kuin tarvitset. Lue aina etiketistä oikea annostus ja sekoitus.

 

Sekoitus: Kun olet löytänyt etiketistä oikeat annosmitat, sekoita tuote:

  • Varmista aina, että ruisku on puhdas.
  • Lisää ruiskuun puolet ilmoitetusta vesimäärästä.
  • Lisää varovasti ilmoitettu määrä K-Othrine® Partixia
  • Lisää sitten loput vedestä ja sekoita seos.  

HUOMIO: Älä koskaan sekoita enemmän kuin tarvitset, äläkä säilytä sekoitusta yön yli.

 

Soveltaminen ja käyttö:

Seos on levitettävä käsi- tai reppuruiskulla, jonka ruiskutuspään pisarakoko on yli 100 μm, ja käyttäen matalaa 1–3 baarin painetta. Tämän noudattaminen on tärkeää sumutteen muodostumisen välttämiseksi. Lisäksi suihkun leveys saa olla enintään 10 cm.

Tuotetta voidaan käyttää kaikilla pinnoilla sekä halkeamissa ja raoissa. Tuote ei jätä tahroja tai hajuja, joten sinun ei tarvitse huolehtia pintojen, kuten tekstiilien tai maalaamattoman puun, vahingoittumisesta.

 

HUOM: Tuotetta EI saa käyttää alueilla ja pinnoilla, jotka puhdistetaan vedellä. Lisäksi tuote ei saa joutua kosketuksiin sateen/veden kanssa ulkona. Jos tuotetta käytetään ulkona, maa on peitettävä niin, että tuotteen mahdolliset roiskeet voidaan kerätä talteen.

 

Lisätietoja saat Sales Manager Gustav Thoft sähköpostitse gustav.thoft@bayer.com tai soittamalla numeroon + 45 28 43 42 80

 

Käytä biosideja turvallisesti, lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä. Huomioi työturvallisuuteen liittyvät suojainohjeet ja säännöt. Lue myös käyttöturvallisuustiedote.

K-Othrine® Partix on hyväksytty ryömivien hyönteisten yleiseen torjuntaan, ja sen teho on osoitettu huonekärpäsiä, lutikoita, saksalaisia ja amerikkalaisia torakoita sekä ulkona ampiaispesiä vastaan.