Etsi

Bayer - Science for a better life

Bayer on maailmanlaajuinen konserni, jonka ydinosaaminen on terveydenhuollon, maatalouden ja huipputeknologiaa hyödyntävän materiaalituotannon aloilla. Bayerin missio on kehittää tuotteita ja palveluita, jotka ovat hyödyllisiä ihmiskunnalle ja parantavat elämänlaatua.

Print page

Panostamme hygienian ja tuholaistorjunnan ammattilaisille suunnattujen ratkaisuiden kehitykseen ja kehitämme tuotteita, joita voidaan käyttää niin kaupunki- kuin maaseutuympäristöissä. Bayer tutkii ja kehittää ratkaisuja ensisijaisena tavoitteenaan tuotteiden tehokkuus ja turvallisuus niin käyttäjälle kuin ympäristöllekin. Nämä ratkaisut ovat usein osoittautuneet esimerkeiksi ja vertailukohdiksi koko toimialalle.

Bayer toimii kaikkialla maailmassa, Australiassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa ja Afrikassa tavoitteenaan maksimoida tehokkuus ja joustavuus sekä luoda uutta arvoa ammattimaisen ympäristönhoidon alalle. Innovaatiot ja vuosikymmenien kokemus ovat pitäneet Bayerin johtavana tekijänä alallaan maailmassa. Tunnettuja tuotemerkkejämme ovat K-Othrine®, Maxforce®, AquaPy®, Quick Bayt® ja Racumin®.

Tuhannet ammattilaistuholaistorjujat käyttävät tuotteitamme menestyksellisesti joka päivä kaikkialla maailmassa. Edistämme ja ylläpidämme tuholaistorjuntamenetelmiä, jotka perustuvat Integrated Pest Managementille (IPM) ja teemme yhteistyötä tutkimuslaitosten, terveysjärjestöiden ja viranomaisten kanssa kehittääksemme toimenpiteitä vakavien tartuntojen hallitsemiseksi kaikkialla maailmassa.

Pohjoismaissa meillä on tuholaistorjuntaan, eläinsuojien hygieniaan ja viljavarastoinnin haasteisiin erikoistuntu myyntiorganisaatio. Asiantuntijamme tarjoavat asiakkaillemme teknistä tukea ja koulutusta ja logistiikkaamme vastaa tuotteidemme toimituksesta asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Teemme yhteistyötä alan organisaatioiden kanssa ja kansainvälinen organisaatiomme mahdollistaa parhaiden tuotteiden ja palveluiden kehityksen tuholaistorjunnan ammattilaisten käyttöön. Bayerin ensisijaisena tavoitteena on kehittää tuotteita biosidi-direktiivin mukaisesti ja tuotelinjamme on suunniteltu niin, että se antaa ammattilaisille parhaat mahdollisuudet tuottaa luotettavia palveluita asiakkailleen.

Bayer kehittää ja ylläpitää tehoaineita ja tuotteita Euroopan biosidilainsäädännön mukaisesti vastatakseen tuholaistorjunnan haasteisiin myös tulevaisuudessa.